Home » Berichten » Foyer Matinee 14 april 2024

Foyer Matinee 14 april 2024

Foyer Matinee met DJ El Huracán
Zondag 14 april 2024 van 14u tot 18u.
Stadsschouwburg, Bondgenotenlaan 21 te Leuven.

Voormalig Leuvense stadsdj Bobby Ewing (aka Jimmy Dewit) cureert twaalf magistrale feestjes in het kader van Foyer Matinee. Samen met verschillende dansverenigingen nodigt hij je in de foyer van de stadsschouwburg ten dans uit, telkens met een andere muziekstijl waaronder de Argentijnse tango.

Tango DJ El Huracán

Jo Switten kwam eind jaren tachtig in contact met de Argentijnse tango. In 1990 volgde hij zijn eerste lessen en hij werd meteen verliefd op de muziek, de dans en de sociale aspecten van de milongas. In die tijd waren er niet veel mogelijkheden om te dansen, dus begon hij tangoplaten te verzamelen en begon hij als deejay op nationale en internationale tangofeesten. Tijdens zijn verschillende reizen naar Buenos Aires maakte hij zijn collectie compleet. Jo is gepassioneerd door tango maar is geen bibliothecaris of archivaris van tangomuziek.

Hij gelooft sterk dat een goede milonga draait om plezier van dansen en samenzijn, zonder het authentieke karakter van een echt Argentijnse salón de tango te verliezen. Bereid je voor op een avond vol dans en een goede sfeer. “Los esperamos por una noche de garufa ! “

Tangodj El Huracán

Tweede zondag van de maand

Foyer Matinee 14 april 2024. Elke tweede zondag van de maand kan je komen dansen in Leuven

Op 12 mei verwelkomen we Johan alias Tan Tan Yé en op 9 juni Sergio op onze ondertussen vertrouwde plek, Campus Corso.

Bezoek onze homepage.

,