Home » Berichten » Milonga Corso 11 februari 2024

Milonga Corso 11 februari 2024

Milonga Corso met DJ Roberto.
Zondag 11 februari 2024 van 17u tot 21u.
Hoe naar de Corso gaan ? (mobiliteit)

Campus Corso of “de Corso” voor de Leuvenaars, werd in 1902 geopend. Tot in de jaren ’90 deed de zaal dienst als fuif- en concertzaal, bal- en theaterzaal en zelfs bokshal. Vele bekende artiesten zoals Kid Tony, Adamo, Doe Maar en dEUS traden er op. De zaal ging voor veel jaren dicht of werd voor andere doeleinden gebruikt.

Nu kan er terug worden gedanst en die kans laten we niet varen.

Tangodj Roberto

Roberto houdt van ‘ronde’ tango’s zoals van Di Sarli of Fresedo. Die wisselt hij dan weer af met ‘vierkante’ ritmische tango’s zoals van Biagi of d’ Arienzo. Hier en daar komt ook wel eens ‘oud goud’, of verrassend ‘neo’ aan bod, maar wel steeds heel erg tango.

Hij heeft een prachtige collectie met duizenden nummers, deels verkregen door zijn jarenlange vriendschappen met grootmeesters als Mariano Galeano, Paula Rubin, Damian Marino, Gustavo Rosas, Manuel Ortiz en anderen [*]

DJ Roberto
Milonga Corso voorjaar 2024

Tweede zondag van de maand

Elke tweede zondag van de maand kan je komen dansen. Dj’ Marie Jeanne komt de beste Argentijnse smartlappen spelen op 10 maart. In april gaan we naar een andere locatie, vlakbij en in mei verwelkomen we onze Johan alias Tan Tan Yé en in juni Sergio.

Bezoek onze homepage.
Meer over Campus Corso

[*]
Mariano Galeano: Argentijns tangodocent en choreograaf met een tangoschool in België. Wij kennen hem in Leuven van zijn workshops in zaal Ons Huis. Meer.
Paula Rubin: werkt of werkte samen met Mariano.
Damian Marino: Argentijns tangodanser, choreograaf en DJ. Meer
Manuel Ortiz: tangodocent.

,